Carry MegensHallo, mijn naam is Carry Megens en ik bouw websites. Ik baseer mijn websites op open source oplossingen (voorheen Joomla!, maar tegenwoordig meestal WordPress en andere oplossingen) en regel alle technische rompslomp voor de website van uw bedrijf, vereniging, stichting, etc.
U krijgt een website, een domeinnaam en mail adressen en mailinglijsten op maat. Samen met u voegen we de oevrige functionele componenten toe die u nodig heeft. Kortom: In overleg met u maken Wij Werk van uw Website.

Kijkt u eens naar mijn portfolio.
U kunt contact opnemen via het contact formulier of stuur een email aan info@carry2web.nl

Wij bieden u de kennis en kunde om zelfstandig een professioneel ogende website op te zetten en te onderhouden: geen technische kennis vereist!
Dit alles is gebaseerd op open source oplossingen en een gedegen kennis van internet technieken. Ik ben sinds 1996 aktief betrokken bij diverse webtechnologie. U zult versteld staan van het gebruiksgemak van de oplossingen die Carry2Web u biedt gebaseerd op dingen die werken en overkomen via het web. Graag geef ik u advies over toepassen daarvan voor uw doelen.
Kenmerken en voordelen: