Welkom bij Carry2Web

Posted by carry2web on June 12, 2003 in carry2web

Carry Megens

Carry MegensHallo, mijn naam is Carry Megens en ik bouw websites. Ik baseer mijn websites op open source oplossingen (voorheen Joomla!, maar tegenwoordig meestal WordPress en andere oplossingen) en regel alle technische rompslomp voor de website van uw bedrijf, vereniging, stichting, etc.
U krijgt een website, een domeinnaam en mail adressen en mailinglijsten op maat. Samen met u voegen we de oevrige functionele componenten toe die u nodig heeft. Kortom: In overleg met u maken Wij Werk van uw Website.

Kijkt u eens naar mijn portfolio.
U kunt contact opnemen via het contact formulier of stuur een email aan info@carry2web.nl

Wij bieden u de kennis en kunde om zelfstandig een professioneel ogende website op te zetten en te onderhouden: geen technische kennis vereist!
Dit alles is gebaseerd op open source oplossingen en een gedegen kennis van internet technieken. Ik ben sinds 1996 aktief betrokken bij diverse webtechnologie. U zult versteld staan van het gebruiksgemak van de oplossingen die Carry2Web u biedt gebaseerd op dingen die werken en overkomen via het web. Graag geef ik u advies over toepassen daarvan voor uw doelen.
Kenmerken en voordelen:
  • Beheer van uw website volledig via web browser, geen andere software nodig. Waar ter wereld u ook bent.
  • Structuur van uw site, zoals Nieuws, product of servicegegevens zijn volledig inrichtbaar naar uw wens, volledig flexibel en wijzigbaar.
  • U kunt naar wens de inhoud of bijvoorbeeld vertalingen van de website via een goedkeuringsproces (workflow) laten bijhouden door verschillende auteurs.
  • Volledig flexibele en maatwerk layout mogelijk (template of sjabloon)
  • Beheer uw multimedia gegevens (documenten, plaatjes, video, audio) en gebruik deze waar u wilt op uw website.
  • Modulair systeem met uitbreidbare componenten, zoals gastenboek, forum, foto/video/audio gallerij, online shop, downloads, document management, formulierafhandeling, betaalmodules, webshop, etc.
  • Compleet database gestuurde website
  • Backup component wordt meegeleverd

Tags:

Zoeken