TSO De TriangelDe basisschool De Triangel uit Amstelveen zocht naar een digitale online methode om de tussenschoolse opvang (TSO) beter geregeld te krijgen. Wég met de papieren formulieren en briefjes en de betalingen op een ouderwetse manier. Oplossing: gebruik een webshop en exporteer de bestellingen door naar het bestaande planningsysteem.

Dat is ook precies wat er gebouwd is: een WordPress met WooCommerce webshop met Mollie voor de betalingen via Ideal of Paypal. Als producten de diverse abonnementen of een strippenkaart. Daarbij worden geregistreerde gebruikersprofielen (via de UPME plugin, waar Carry2Web de volledige NL vertaling Dutch translation for UPME WordPress plugin heeft gemaakt) gecontroleerd toegelaten op de site. De shop bestellingen worden geexporteerd naar Excel en worden gebruikt voor de groepindelingen in het bestaande planningsysteem.

Bij het live brengen van de site werd ontdekt dat de school haar hostingcontracten niet goed op orde had, niet goed meer in kaart had wat er allemaal was, teveel betaalde en teveel diensten dubbel of zelfs driedubbel had. Hier heeft Carry2Web gesaneerd en geoptimaliseerd. Goedkoper en eenvoudiger uit de komende jaren!
Lees meer hierover in 6 redenen om te wijzigen van hosting provider(s)

Directeur Theo Bestman was zeer tevreden over het hele traject, lees zijn reactie.