Huid en Arbeid

Carry2Web heeft de oude website van het Centrum voor Huid en Arbeid huidenarbeid.nl onder handen genomen. Deze was gebaseerd op sterk verouderde technologie (ColdFusion en ASP) uit 2006 waar al 10 jaar niets aan was gedaan en die binnenkort niet meer door de toenmalige hosting servers werd ondersteund en tot grote schrik (na inspectie door Carry2Web) zo lek was als een mandje que beveiliging van de gegevens!.

De volledige functionaliteit en meer werd omgezet naar een goedkoper hosting partij, inclusief de omzetting van de webmail van alle medewerkers. De nieuwe site is veilig en opgebouwd in WordPress, in een modern responsive jasje gestoken (ook geschikt voor mobiel en tablet) en de huidtest, een veel gebruikt hulpmiddel door o.a. kappers, operators met schadelijke stoffen en bedrijfsartsen werd geconverteerd naar een online survey (eForm) systeem.

De WordPress website opzet is altijd maatwerk om de genodigde functies toe te voegen en de huisstijl geheel terug te laten komen in alle elementen.

De website wordt inmiddels dagelijks gebruikt door mensen die een huidtest uitvoeren.